Безплатен оглед
Лесна комуникация
Поискайте оферта
Midea Nfau 12fnxd0 Tandem Clima.com

Подов климатик Midea MFAU-12FNXD0/MOU-12FNQ, 12000 BTU, Клас А++

Модел:MIDEA MFAU-12FNXD0

  • Мощност:12000 BTU
  • Енергиен клас:А++
  • Ефективност в режим охлаждане SEER:6.10 A++
  • Ефективност в режим отопление SCOP:4.00A+
  • Препоръчителен капацитет в режим охлаждане:29m²/75m³
  • Препоръчителен капацитет в режим отопление:24m²/65m³
  • Стандартна гаранция: 36 месеца

Описание

ИНВЕРТОРЕН ПОДОВ КЛИМАТИК MIDEA MFAU-12FNXD0

Представяме Ви инверторния подов климатик Midea MFAU-12FNXD0. Той идва с енергиен клас на охлаждане/отопление А++/A+, компактен и стилен дизайн на вътрешното тяло и два изхода за климатизирания въздух – преден и горен, като можете да използвате и двата изхода едновременно, или само горния.

ФУНКЦИИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРНИЯ ПОДОВ КЛИМАТИК MIDEA MFAU-12FNXD0

Гъвкав монтаж Гъвкав монтаж – подовите климатици Midea имат компактен и тънък дизайн, който позволява да бъдат монтирани както на пода, така и ниско на стената. Малката им височина ги прави подходящи за монтаж в ниша или под прозорец.

Режим Turbo Режим Turbo – при активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в режим Turbo вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост.

Sleep Mode Режим „Сън“ (Sleep Mode) – времетраенето на този режим е 7 часа. Когато режим „Сън“ е активиран в режим на охлаждане, климатикът автоматично ще повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което през оставащите 5 часа температурата ще остане фиксирана. Когато режим „Сън“ е активиран в режим на отопление, климатикът автоматично ще понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което температурата ще остане фиксирана.

Функция Anti-cold Air Функция Anti-cold Air – скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на отопление. По този начин функцията Anti-cold Air предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на отопление.

Охлаждане дори при екстремно ниски температури Охлаждане дори при екстремно ниски температури – външното тяло на климатика може да работи в режим на охлаждане дори при температура на околната среда от -15℃.

Функция Auto Restart Функция Auto Restart – при временно прекъсване на електрическото захранване, подовият климатик автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.

Louver Position Memory Louver Position Memory – позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване.

Функция Refrigerant Leakage DetectФункция Refrigerant Leakage Detect – вътрешното тяло на подовия климатик ще покаже код за грешка “EC” и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент.

Работа в авариен режим (функция Emergency Use)Работа в авариен режим (функция Emergency Use) – обикновено при отчитане на грешка в работата на температурния датчик, климатикът ще спре работа незабавно и ще изведе код за грешка. Благодарение на функцията Emergency Use подовите климатици Midea ще продължат своята работа, вместо да спрат, при отчитане на грешка в работата на температурния датчик, като в същото време на дисплея на климатика ще бъде изведен код за грешка.

24-часов таймер24-часов таймер – тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично.

Изключително тиха работа на вътрешното тяло на климатикаИзключително тиха работа на вътрешното тяло на климатика.

LED дисплейLED дисплей.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подов климатик Midea MFAU-12FNXD0/MOU-12FNQ, 12000 BTU, Клас А++”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *