Безплатен оглед
Лесна комуникация
Поискайте оферта
Midea Mue 18fnxd0 Tandem Clima

Инверторен подовo-таванен климатик Midea MUE-18FNXD0

  • Тип: подово-таванен климатик;
  • Технология: инверторен климатик;
  • Енергиен клас: А++/A+;
  • Охлаждане SEER: 6.10;
  • Отопление SCOP: 5.10;
  • Капацитет: 18 000 Btu;
  • Гаранция: 36 месеца.

Описание

ИНВЕРТОРЕН ПОДОВО-ТАВАНЕН КЛИМАТИК MIDEA MUE-18FNXD0

Подово-таванния инверторен климатик Midea MUE-18FNXD0 постига сезонна енергийна ефективност от клас А++/А+ и притежава множество интелигентни функции, които ще осигурят незабравим комфорт и уют във всяко помещение. Благодарение на елегантния си дизайн, вътрешното тяло се вписва в интериори от всякакъв вид.

ФУНКЦИИ И ЕКСТРИ НА ИНВЕРТОРНИЯ ПОДОВО-ТАВАНЕН КЛИМАТИК MIDEA MUE-18FNXD0

Функция Refrigerant Leakage DetectФункция Refrigerant Leakage Detect – вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка “EC” и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент.

Функция High Ambient CoolingФункция High Ambient Cooling – използва се за работа на климатика в режим на охлаждане при високи температури на околната среда.

Функция Low Ambient HeatingФункция Low Ambient Heating – използва се за работа на климатика в режим на отопление при ниски температури на околната среда.

Режим TurboРежим Turbo – при активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в този режим вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост.

Функция Anti-cold AirФункция Anti-cold Air – скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на отопление. По този начин функцията Anti-cold Air предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на отопление.

Функция Auto RestartФункция Auto Restart – при временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.

Louver Position MemoryLouver Position Memory – позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване.

24-часов таймер24-часов таймер – тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично.

Лесен за поддръжкаЛесен за поддръжка – осигурява лесно монтиране и демонтиране, без никакво усложнение

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Инверторен подовo-таванен климатик Midea MUE-18FNXD0”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *